Vier seizoenen koken met Gartine

Gartine is een restaurantje in hartje Amsterdam. Kirsten Eckhart en Willem-Jan Hendriks verwerken hier dagelijks de verse producten uit hun eigen moestuin in de Beemster in de lekkerste gerechten. Maak en proef ook thuis deze heerlijke gerechten. In het prachtige Vier seizoenen koken met Gartine staan de recepten, maar ook inspiratie voor interieur, muziek en wijn.

Het restaurant Gartine (oud-Nederlands voor moestuin) kreeg al aandacht in de NY Times en Time out. Kirsten Eckhart en Willem-Jan Hendriks schreven eerder Zoete & hartige heerlijkheden.

Een droom van een kookboek. Je wilt alles koken, pagina na pagina, en dan weer opnieuw. Een boek om te hebben. Makkie Mulder, Delicious
The latest insider favorite. The New York Times
Vier seizoenen koken met Gartine. Eten, moestuin, wijn, muziek. Auteurs: Kirsten Eckhart, Willem-Jan Hendriks Verschijningsdatum: 26 mei 2015 Prijs: € 29,99 ISBN: 9789021558387

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!