De herfst is in het land. Dat merk je aan het kwakkelweer, gekleurde blaadjes aan de bomen, zonnige dagen, typisch wandelweer maar ook aan de walnoten die overal verkrijgbaar zijn.
Walnoten zijn letterlijk een harde noot om te kraken. Officieel heet het een steenvrucht te zijn, terwijl we eerder aan een noot denken. Walnoten zijn rijk aan vitaminen B1 en B6 en zouden een gunstig effect hebben op de darmen en de lever. Ze zijn ook een dankbaar extraatje op menig salade, bij pasta of in cake. Het openen kan al eens voor frustratie zorgen, maar een notenkraker kan dit euvel in een mum van tijd oplossen. Lekker is het alleszins!

Lekker recept:
Walnotencakejes met chocoladeglazuur

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!