We winkelen regelmatig bij Lidl en de klassevolle wijnen zijn ons daarbij niet ontgaan. Een uitnodiging om deel te nemen aan een wijndegustatie van de nieuwe Franse prestigewijnen sla ik dan ook niet af. Restaurant D’Oude Pastorie is de locatie om 10 nieuwkomers uitgebreid te degusteren. Tevens wordt bij de 3-gangenlunch, bereid door chef Gaétan Colin, bij elk gerecht een passende Lidl wijn geserveerd.


Jennifer Silvius, vaste sommelier van Lidl, selecteerde 87 nieuwe Franse prestigewijnen, die vanaf 4 september bij Lidl verkrijgbaar zijn. Dat Lidl met Jennifer een kenner in huis heeft, bewijst haar verdienste als beste sommelier 2012 (Gault Millau Anwerp Wine Event). Mijn favoriet bij de degustatie is Serabel – Châteauneuf-du-Pape 2013 – € 14,99. Jennifer omschrijft de wijn als volgt: “Krachtig en vol van smaak met geuren van pruimen, zwarte kers en kruidnagel.”

Naast een uitgebreid nieuw assortiment Franse topwijnen, met prijzen die variëren tussen € 3,59 tot € 99,99, kan je online bestellen via www.lidlwijnen.be. 21 duurdere wijnen kunnen online besteld worden en nadien opgehaald in je plaatselijke Lidl. Het assortiment nieuwe herfstwijnen is beschikbaar in de Lidl-filialen tot eind 2014.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!