Zomervakantie in Zillertal (Mayrhofen)

Zomervakantie in Zillertal (Mayrhofen)

Met de coronacrisis ziet deze zomervakantie er voor veel mensen anders uit. Ofwel zit je favoriete vakantiebestemming in een lockdown of worden vluchten geschrapt. Positief is natuurlijk dat veel vakantiegangers hun eigen land gaan verkennen en ongekende plekken gaan...

Lees meer
Pittige penne

Pittige penne

Ingrediënten500 g penne (Soubry)250 g ham (in blokjes)1 rode paprika (in blokjes)1 gele paprika (in blokjes)2 stengels selder (in stukjes)½ pepertje (zeer fijn gesneden)1 teentje look (zeer fijn gesneden)2 blikjes tomatenpuree140 ml water250 ml roomolijfoliezoutvers...

Lees meer
Recept rozijnenbrood in de broodbakmachine

Recept rozijnenbrood in de broodbakmachine

Zoals de meeste mensen bakken ook wij meer tijdens deze coronacrisis. We hebben onze broodbakmachine na jaren nog eens vanonder het stof gehaald en gaan aan de slag met de Soubry mix voor koekebrood. De voorbereidingen zijn minimaal en de broodbakmachine doet de rest....

Lees meer
Zomervakantie in St. Anton am Arlberg

Zomervakantie in St. Anton am Arlberg

Bijna twee jaar geleden gingen we op skivakantie naar St. Anton am Arlberg. Die vakantie was ons zo meegevallen dat we nieuwsgierig waren naar de ervaringen ter plaatse in de zomer. In augustus 2019 gingen we met onze kinderen naar Sankt Anton en logeerden in Hotel...

Lees meer
Hoe maak ik brioche brood?

Hoe maak ik brioche brood?

Met kerst maak ik regelmatig een brioche brood. Lekker bij een wat uitgebreider ontbijt of bij een kaasschotel. Ik gebruik een keukenmachine maar je kan het deeg ook met de hand kneden. Met het deeg dat je over hebt, kan je kleine brioches maken. Bak ze af in brioche...

Lees meer
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest