Lekkere maar stevig stuk taart voor 3 à 4 personen.

  • 1 ronde kant-en klaar bladerdeeg
  • 100 g geraspte mozzarella
  • 100 g geraspte gruyère
  • 100 g geraspte grangusto (oude Italiaanse kaas)
  • 3 eieren
  • 4 dl room
  • zout, peper en nootmuskaat
  1. Klop de eieren los met de room, kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  2. Meng de kazen onder het eiermengsel
  3. Neem een taartvorm en wrijf die in met een beetje boter (zo blijft het bakpapier makkelijk plakken). 
  4. Leg er bakpapier in en schik er het bladerdeeg op.
  5. Giet nu het eiermengsel op het deeg.
  6. Afbakken in een voorverwarmde oven van 180°C in ca. 40 minuten.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!