Food & travel blog

Meersmaak is opgestart in de zomer van 2007 als foodblog om mijn eigen recepten bij te houden en te delen. In 2015 ben ik fervent gaan reizen en ben ook over die ervaringen gaan schrijven. Ook deze artikels worden veel gelezen waardoor Meersmaak zich momenteel een food & travel blog kan noemen. Eten en drinken doe je immers ook op vakantie! Niet?

Wie zijn wij?

Wij zijn Kristof en Annelies en werkten samen aan onze gedeelde passie Meersmaak. Ik kookte, bakte, maakte mijn eigen receptuur en fotografeerde totdat een herseninfarct in 2018 dit zo goed als onmogelijk maakte. Annelies schreef en organiseerde de planning. Onze kinderen waren toen 12j en 18j. Onze zoon Sebastiaan nam in 2018 de fakkel grotendeels over. Hij zit momenteel in zijn masterjaar Regie aan het RITCS in Brussel en studeert in juni 2023 af. De passie voor reizen en dat in mooie beelden en artikels weergeven heeft hij van geen vreemde. We zijn ontzettend blij dat hij onze passie kan verder zetten.

Interesses

We zijn te vinden om voor u te reizen of om deel te nemen aan een perstrip. Dat kan individueel, als koppel (Sebastiaan en partner) of met het gezin zijn. We hebben hierin een brede interesse en bekijken graag elk voorstel. Daarnaast schrijven we graag over restaurants, hotels, nieuwe keukentools en producten. Of nemen deel aan jouw event om er nadien een artikel aan te spenderen. We overwegen elk voorstel en gaan in op het voorstel dat het beste bij onze persoonlijkheid en blog past. Annelies en Sebastiaan maken hier samen de keuzes en plannen samen in.

Sociale Media en bezoekers (update 04/2023)

+ 3.000

+ 1.300

1.200 unieke bezoekers/dag

Contact

Heb je een vraag over een bepaald recept?
Wil je een (nieuw) product voorstellen?
Wil je ons uitnodigen voor een event?
Zoek je een blogger voor jouw reisbestemming?
Zoek je een blogger voor een perstrip?
Heb je info dat interessant kan zijn voor onze lezers?
Heb je een andere vraag?

annelies@meersmaak.be
info@meersmaak.be
0032 475 87 08 24

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest