Food & travel blog

Meersmaak is opgestart in de zomer van 2007 als foodblog om mijn eigen recepten bij te houden en te delen. In 2015 ben ik fervent gaan reizen en ben ook over die ervaringen gaan schrijven. Ook deze artikels worden veel gelezen waardoor Meersmaak zich momenteel een food & travel blog kan noemen. Eten en drinken doe je immers ook op vakantie! Niet?

Wie zijn wij?

Wij zijn Kristof en Annelies en werken samen aan onze gedeelde passie Meersmaak. Ik kook, bak, maak mijn eigen receptuur en fotografeer. Annelies schrijft en organiseert de planning. We hebben twee pubers waardoor koken een hele uitdaging is.

Interesses

We zijn te vinden om voor u te reizen of om deel te nemen aan een perstrip. Dat kan individueel, als koppel of met het gezin zijn. We hebben hierin een brede interesse en bekijken graag elk voorstel. Daarnaast schrijven we graag over restaurants, hotels, nieuwe keukentools en producten. Of nemen deel aan jouw event om er nadien een artikel aan te spenderen. We overwegen elk voorstel en gaan in op het voorstel dat het beste bij onze persoonlijkheid en blog past.

Sociale Media en bezoekers (update 03/2017)

3110

800

1320

1000 Unieke bezoekers/dag

Contact

Heb je een vraag over een bepaald recept?
Wil je een (nieuw) product voorstellen?
Wil je ons uitnodigen voor een event?
Zoek je een blogger voor jouw reisbestemming?
Zoek je een blogger voor een perstrip?
Heb je info dat interessant kan zijn voor onze lezers?
Heb je een andere vraag?

annelies@meersmaak.be
info@meersmaak.be
0032 475 87 08 24

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest