• 250 ml room
  • 250 g gerookte palingfilet
  • 9 g gelatine
  • kerstomaatjes
  • preischeuten
  • grijze garnalen
  1. Week de gelatine in koud water.
  2. Klop de room lobbig.
  3. Mix de paling zeer fijn in een foodprocessor.
  4. Verwarm de gelatine in een potje met een klein beetje water (de gelatine mag niet koken).
  5. Kruid de paling met peper en zout.
  6. Mix de paling nog even en voeg de gelatine toe.
  7. Meng er nu de room onder.
  8. Verdeel over glazen potjes.
  9. Laat een nachtje opstijven in de koelkast.
  10. Garneer met kerstomaatjes, preischeuten en grijze garnalen.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!