Voor 4 personen:

  • 500 g aardbeien
  • 2 zakjes (8 gr/stuk) vanillesuiker
  • 2 eetlepels suiker
  • 350 g mascarpone
  • 2 dozen lange vingers
  • 1 kopje koude koffie
  1. Mix voor de coulis 250 g aardbeien, 2 eetlepels suiker en een zakje vanillesuiker.
  2. Meng met een klopper 100 ml van de aardbeiencoulis (de rest gebruik je als garnituur), 1 eetlepel suiker en 1 zakje vanillesuiker onder de mascarpone.
  3. Schik de lange vingers in een schotel. Giet op elke lange vinger een eetlepeltje koffie.
  4. Verdeel er een deel van de mascarpone over.
  5. Herhaal dit nog eens twee keer.
  6. Dek de schotel af en laat minstens 3 uur in de koelkast staan.
  7. Steek er rondjes uit met een uitsteekvorm.
  8. Giet er wat van de aardbeiencoulis over en garneer met aardbeien.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!