Voor 4 personen


Ingrediënten:

  • 4 aardappelen
  • 400 g tonijn in olie (uit blik)
  • 200 g Kenia-boontjes
  • 200 g verse (gemengde) salade
  • 2 tomaten
  • 4 eieren
  • anjovis uit blik
  • kappertjes
  • olijven
  • sap van 1 citroen
  • peper en zout

Bereiding:

  1. Schil en kook de aardappelen gaar.
  2. Laat ze afkoelen.
  3. Kuis de boontjes en kook ze in ca. 4 minuten beetgaar.
  4. Giet af en verfris onmiddellijk onder koud stromend water.
  5. Kook de eieren in 10 minuten hard.
  6. Giet af en laat afkoelen in ijskoud water en pel ze.
  7. Pel de tomaten en verwijder het vruchtvlees.
  8. Snijd in reepjes.
  9. Kuis en droog de salade.
  10. Meng voor de vinaigrette het citroensap met de olie.
  11. Breng op smaak met peper en zout.
  12. Laat de tonijn uitlekken.
  13. Schik nu alles in een bord of kom.
  14. Serveer met vinaigrette.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!