Granini komt als eerste A-merk met 100 % biologische, niet gekoelde fruitsappen op de markt. Gemaakt van fruit waar geen pesticiden of bemesting aan te pas zijn gekomen, wel een strikt verwerkingsproces. Granini Bio komt in maar liefst drie verfrissende smaken: sinaasappel, sinaasappel-passievrucht-ananas en appel-kers-cassis. Voor ieder wat wils! Granini Bio, dat is bovendien 100 % sap van hoge kwaliteit en superieure smaak zonder toegevoegde suikers*. Geproduceerd en gecontroleerd volgens de strengste regels. Kies je voor granini Bio, dan help je de biodiversiteit te garanderen en hou je de natuurlijke grondstoffen van onze aarde in balans!

Granini Bio ligt vanaf 8 april in de winkels.

*Zoals alle 100 % sappen bevat granini Bio enkel de suikers die van nature aanwezig in het fruit.

Biologisch sap mét volle granini-smaak

Helemaal biologisch en 100 % sap, vol van smaak zonder toegevoegde suikers. Dat zijn de nieuwe vruchtensappen van granini. De populaire fruitsapproducent komt als eerste A-merk met biologische sappen op de markt. Meteen lanceert het drie lekkere varianten. Een sap voor ieders ‘goesting’ dus! Van sinaasappel over sinaasappel-passievrucht-ananas tot appel-kers-cassis.

De vruchtensappen bevatten bovendien enkel suikers die van nature aanwezig zijn in het fruit. Stuk voor stuk lekker, kwaliteitsvol en geproduceerd volgens de strengste regels. Beter voor jezelf, en voor onze planeet. Want dankzij de biologische productie help je de biodiversiteit te garanderen en hou je de natuurlijke grondstoffen van onze aarde in balans!

Geen pesticiden, wel kwaliteit

Biologisch sap. Wat houdt dat eigenlijk in? Bij de hele productie komen er geen pesticiden of meststoffen aan te pas. Strikt gereguleerd én gecontroleerd door onafhankelijke organisaties. De boeren die geselecteerd worden voor granini gebruiken minimum reeds 3 jaar lang geen pesticiden of meststoffen. Pas na strenge controle van bodem en vruchten ontvangen ze hun biocertificaat. Na certificatie worden ze bovendien blijvend streng gecontroleerd, ook op mogelijks overgewaaide pesticiden van naburige velden. Niet alleen de vruchten, maar ook het productieproces wordt grondig opgevolgd. Net als het finale product moet het voldoen aan strenge regels en wordt het aan onafhankelijke tests onderworpen.  

Voor de planeet is het een positief verhaal. Maar ook voor de boeren, want zij verdienen meer doordat ze een hogere prijs krijgen voor hun vruchten en ze besparen ook doordat ze geen pesticides meer dienen aan te kopen. Dit motiveert hen extra om naar bioproductie over te schakelen. Granini Bio produceert zijn 100 % sappen zoals moeder natuur het fruit gemaakt heeft, hierdoor krijgt het bij elke productie een unieke smaak.

Dat granini belang hecht aan fruit dat duurzaam, milieuvriendelijk en sociaal verantwoord geproduceerd wordt, blijkt ook uit hun recent engagement. Het bedrijf verplicht zichzelf namelijk om het relatieve aandeel duurzame sappen ieder jaar te doen toenemen. Waarbij dit percentage 100 % moet bedragen tegen 2030.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!