100% Snow Magazine

het eerste echte Belgische tijdschrift helemaal gewijd aan winter in al zijn facetten, wordt vandaag officieel gelanceerd. 100% Snow is een ‘bookazine’ – een high-end publicatie die het midden houdt tussen tijdschrift en boek – voor alle fans van sneeuw en winter. Het wordt eenmaal per jaar vlak voor het begin van de winter gepubliceerd.

Het bookazine deelt – op bijna 150 pagina’s – sterke en diepgravende reportages en sprankelende fotografie en richt zich tot iedereen die van een winterleven in de sneeuw houdt en tuk is op mooie avonturen.

Een verhaal van 5 gepassioneerden

100% Snow Magazine is een gezamenlijk initiatief van vijf Belgische ondernemers. Jurgen Groenwals (journalist, gespecialiseerd in outdoor en wintersport), Thomas De Boever (professioneel fotograaf), Dimitri Papageorges (directeur van PR-bureau MindShake actief in de outdoor en bergen) aangevuld met Dirk Remmerie en Peter Frison van het veelkantig communicatiebureau X-Pair. Samen bieden ze een nieuwe kijk op bergen, sneeuw en wintersport.

100% Snow wordt gepubliceerd in twee versies (Nederlands en Frans), gedrukt op 15000 exemplaren en verkocht voor € 9,95. Het bookazine is verkrijgbaar in een selectie van AMP-verkooppunten, gespecialiseerde ski- en bergsportwinkels en via de website: www.100snowmagazine.be.

 

 

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!