Een kleine maand geleden waren we te gast op het event 100%PURE Camp op het Domaine de Grangeneuve in Sart Bernard waar we met een overnachting in de natuur even konden onthaasten. Een voorproefje van de mogelijkheden tot verblijf in de bergen in diverse regio’s. Daarnaast namen we deel aan enkele outdoor activiteiten en sliepen we in een tent om de totaalervaring nog meer te beleven!

De thema’s waren dan ook: outdoor, zomer in de bergen, herbronnen, hiken, e-bike, trail en natuur. Het was vooral de combinatie van de outdoor activiteiten met de verschillende bestemmingen en de merken dat we een onvergetelijke ervaring opdeden!

Bestemmingen: Annecy Mountains, Brides-Les-Bains, Crans-Montana, Méribel, Saint-Gervais Mont Blanc, Savoie Mont Blanc, Vaujany en Verbier.

Merken: Hydro Flask, Julbo, Lagoped, Salomon, Samaya

 

Onze tweedaagse zijn we gestart met ontvangst op het het Domaine de Grangeneuve in Sart Bernard. Shuttledienst vanuit Brussel tot daar werd voorzien. Daarna volgde een presentatie van de acht bestemmingen met aandacht voor hun troeven, strategie en nieuwigheden. Daarop volgde deelname aan de e-mountainbike tour, hiking of trail running. Wij probeerden onze eerste e-mountainbike rit uit en waren super enthousiast over deze ervaring. De natuur passeerde ons langs alle kanten en zonder ons moe te trappen konden we van al dat schoons genieten.

Na een tweetal uurtjes keerden we terug naar het kamp voor het opstellen van onze Samaya-tenten. Dat lukte wonderwel in een zeer korte tijdspanne.

Na het aperitief volgde een BBQ en een spectaculair kampvuur want wat is een kamp zonder kampvuur? Niets!

Na een nacht in de tent startte onze dag met een ochtendgym, gevolgd door een ontbijt en vertrek richting Brussel waar we meer dan voldaan aankwamen!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!