Konfijt voor Hamburger en Konfijt Tomaten Chili

Squeeze

De Belgische leider op de markt van konfijten innoveert met een verrassend product: Konfijt voor Hamburger in ‘squeeze’-formaat. Dit bijzonder handige konfijt zorgt voor extra smaak aan tafel of bij een barbecue.

Vandaag stelt Michèle Didden, CEO van deze kmo, dan ook trots haar Konfijt voor Hamburger in ‘squeeze’-formaat voor. Dit is meteen de jongste telg van een gamma klassieke en onverwachte creaties. Didden heeft de visie en knowhow op het vlak van konfijten om ons mooie gastronomische verrassingen voor te schotelen. En de nieuwe collectie vliegt er meteen in met 2 nieuwkomers in ‘squeeze’-formaat.

Konfijt voor Hamburger

Dit konfijt versterkt de smaak van uw hamburger met de smeuïge en zoete toets van gekarameliseerde uien die dit eenvoudige, maar overheerlijke recept wondermooi parfumeren. Gebruik onze Konfijt voor Hamburger op twee manieren: giet de saus bij de gebakken hamburger (klassieke versie) of voeg het rechtstreeks bij de vleesbereiding (ongeveer 10 %) voor een subtiele smaakversterking.

Konfijt Tomaten Chili

dit zachte en zoete konfijt past perfect bij kalkoen-, kip- en runderbrochettes. Voeg het konfijt gerust ook toe in de wokpan, samen met een eetlepel olijf- of sesamolie.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!