Vakantiewoning
1 Zonnebril

Iedereen neemt er eentje mee richting de bergen en als hij niet op je neus staat, ligt hij waarschijnlijk ergens rond te slingeren in je vakantiewoning: de (ski)zonnebril! Daarmee met stip op nummer 1 als het om vergeten items gaat. Tip: neem een opvallend hoesje mee.

2 Spatels van je raclette-machine

Als er één typisch wintergerecht is, is het raclette wel. En wij Belgen blijken ons toestel meestal zelf mee te nemen richting de bergen! Alleen jammer dat we de doos vaak incompleet mee terug nemen, want op nummer 2 van vergeten items staan de houten spateltjes die bij het toestel horen.

3  Spelkaarten en gezelschapsspelen

Gezellig vertoeven in een winterse vakantiewoning staat gelijk aan lange avonden aan tafel met wijn én gezelschapsspelletjes. Of het nu gaat om pesten met een simpel setje spelkaarten of een eerder ingewikkeld Colonisten Van Catan: we vergeten het vaak mee terug naar huis te nemen.

4  Skisokken

Na een lange skidag is het hunkeren naar een warme douche. Zo snel mogelijk je 27 laagjes uit en erna comfortabel je jogging of onesie aantrekken. Maar ’s anderendaags diezelfde 27 lagen terugvinden, blijkt een iets moeilijker verhaal. Vooral als het om sokken gaat: Interhome vindt dit onmisbaar ski-kledingstuk enorm vaak terug in zijn vakantiewoningen.

5  Ongelooflijk, maar waar: je eigen ski’s!

Laatste in het rijtje is geen lachertje voor vakantiegangers: Belgen blijken vaak hun eigen ski’s te vergeten! Na het pakken van je kleding en persoonlijke spullen, worden de latten vaak op het terras vergeten.. Dubbelchecken is dus de boodschap!

www.interhome.be

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!