• ca. 150 g prei
  • ca. 170 g venkel
  • ca. 100 g brocoli
  • ca. 100 g knolselder
  • een handvol diepvries erwtjes
  • 1/2 groene paprika
  • 1 ajuin
  • 3 à 4 groentebouillon blokjes
  • peper
  • 3 liter water
  1. Kuis de groenten en snijd in kleinere stukjes.
  2. Doe alles in een grote pot, zet onder met water.
  3. Voeg groentebouillon blokjes toe.
  4. Kruid met peper.
  5. Zet een deksel op de pot en breng aan de kook, laat 40 minuten koken.
  6. Mix de soep.

Voor de balletjes:

  • 250 g gehakt
  • paprikapoeder
  • enkele druppeltjes worchestersaus
  • zout (let op met zout als het gehakt al gekruid is)
  • nootmuskaat
  • peper van de molen
  1. Meng de kruiden onder het gehakt.
  2. Draai er balletjes van.
  3. Breng een pot met water aan de kook, voeg de balletjes toe, als het water terug aan de kook komt zijn de balletjes klaar.
  4. Giet af en voeg bij de gemixte soep.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!