Meersmaak is jarig!

Bloggen en meer specifiek bloggen over eten en drinken was 7 jaar geleden een uitzonderlijk iets. Omdat ik mijn recepten meestal op gevoel maak, zocht ik een manier deze te bewaren. Dikwijls dacht ik: “Hoe maakte ik dat ook alweer?” Zo, maar ook om mijn recepten met het nageslacht te delen, begon ik aan dit avontuur. 7 jaar later toont mijn blog nog altijd waar hij toen voor stond: eenvoudige, dagelijkse en haalbare gerechten voor een betaalbare prijs op tafel zetten.
Meersmaak brengt me na die jaren de mogelijkheid op plaatsen te komen en mensen te ontmoeten die mijn blik en kennis verrijken en aanvullen. Soms twijfel ik of het wel zin heeft verder te schrijven en foto’s te posten. De reacties van mijn volgers en mijn kinderen, mijn grootste fans trouwens, maken dat ik er voor de volgende 7 jaar weer vol passie tegenaan ga.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!