Ricola 75 jaar

75 jaar Ricola kruidenbonbons

Een wereldwijd succesverhaal dat begint wanneer Emil Richterich, de oprichter en eigenaar van bakkerij Richterich & Compagnie, Laufon, een typisch Zwitserse bonbon bedenkt met de weldaden van kruiden, zijn passie. De Original wordt bereid met een vaste mix van 13 kruiden waarvan het recept tot vandaag ongewijzigd is gebleven.

13 Zwitserse kruiden

Dit nooit onthulde recept is een mix van 13 Zwitserse kruiden. Sinds 1940 vormt het de basis van de Original en van alle andere kruidenbonbons van Ricola. De Original is uitgegroeid tot een klassieker en veroverde meer dan vijftig landen met zijn knappe mix van lekker en gezond. Zijn heerlijke kruidensmaak, zijn goede eigenschappen en zijn karakteristieke vierkante vorm geven de bonbon zijn geheel eigen karakter. Sinds 1940 slaagt de Original erin om liefhebbers van snoepjes te verleiden. En dat doet hij vandaag nog steeds!

Wedstrijd: gouden Original bonbon

De blokjes puur genot vormen de basis van een succesverhaal dat blijft voortduren. Om de 75e verjaardag van de Original in stijl te vieren, stelt Ricola twee beperkte uitgaven voor met een elegant en geraffineerd design. Voor de echte lekkerbekken! En dat is niet alles Ricola biedt alle consumenten de mogelijkheid om deel te nemen aan een wedstrijd op www.ricolaoriginal.com en zo kans te maken op een exclusieve gouden Original bonbon.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!