Wat een prachtige dag!

Ik heb heel de namiddag in de tuin gewerkt. In het zonnetje was het best lekker. Veel tijd om te koken had ik dus niet. Ik heb dan maar vlug macaroni met kaassaus en hesp gemaakt en als bijgerecht: deze salade.

Voor 2 personen:

  • 2 eieren
  • 1/2 Lollo Bionda (salade)
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel azijn
  • 1 eetlepel water
  • 1 koffielepel zachte mosterd
  • 1 lenteui
  • peper en zout
  1. Was en droog de salade.
  2. Kook de eieren hard in 10 minuten en verfris onmiddellijk in ijskoud water.
  3. Pel ze en prak ze fijn met een vork.
  4. Snijd het pijpajuintje fijn.
  5. Meng de mayonaise met azijn, water en mosterd.
  6. Kruid met een snuifje peper en zout.
  7. Meng er de fijngesneden pijpajuin onder.
  8. Ga even met je mes door de salade, giet er de dressing over en strooi er de mimosa (ei) over.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!