1. Maak een roux met de bloem en boter.
  2. Was de champignons onder koud stromend water.
  3. Snijd de steeltjes van de champignons.
  4. Doe de steeltjes in een kookpotje met het water en de bouillon.
  5. Laat een 5-tal minuten zachtjes koken en giet door een zeef.
  6. Doe de room bij het kookvocht en bind met de roux.
  7. Doe een klontje boter in een kookpot en bak de champignons op hoog vuur snel aan.
  8. Kruid met peper en zout.
  9. Doe de champigons bij de gebonden saus.
  10. Kruid met peper en eventueel nog een beetje zout.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!