voor 3 personen:

– 1 ajuin
– 500 gr wortelen
– 1 kg aardappelen
– peper, zout, nootmuskaat
– worcestersaus
– 50 ml melk

Schil de wortelen en de aardappelen, pel de ajuin en snijd de groenten in grove stukken. Doe de groenten in een kookpot en zet juist onder water, voeg een snuifje zout toe en breng aan de kook. Laat 30 minuten koken onder deksel. Giet de groenten af in een vergiet en schud ze even op. Doe ze terug in de kookpot en voeg de melk en een scheutje worchestersaus toe. Kruid met zout, peper en nootmuskaat naar smaak. Stamp de wortelpuree nu plat met een pureestamper.
Lekker met spek of een gehaktbroodje.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!