soepballetjes

200 gr gehakt
1 ei
30 gr paneermeel
Naar smaak: Zout, chilipeper (of gewone peper), paprikapoeder, nootmuskaat
Maak het gehakt aan door bovengenoemde ingrediënten goed door elkaar te mengen en draai er bolletjes van. Kook ze in water met een scheutje worcestersaus. Doe de balletjes in het kokend water, laat het water terug aan de kook komen en giet de bolletjes af.
Tomatensoep
1 prei (alleen het witte gedeelte)
2 ajuinen
stukje knolselder
2 Wortelen
3 a 4 bouillonblokjes (kip)
500 gr gezeefde tomaten
1 klein potje tomaten puree
Marjolein
halve eetlepel paprikapoeder
Peper van de molen
Was de groeten en snijd grove stukken, Doe ze in een pot en zet onder met (ongeveer) 3 a 4liter water, voeg de bouillonblokjes, marjolein,paprikapoeder, gezeefde tomaten en tomaten puree toe, breng aan de kook en laat 30 minuten zachtjes koken. Mix de soep en kruid met peper van de molen. Doe de soepballetjes erbij.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!