Vrijdag met enkele foodbloggers gaan eten bij Coeur d’Artichaut in Gent. Blogpost over mijn bevindingen volgt later. Foodbloggers zijn van vele markten thuis. Dat bewijst de uitgave ‘Bistronomie’.
Een complete gids met de meest besproken en kwaliteitsvolle bistro’s van Vlaanderen en Brussel. De gids werd opgemaakt in samenwerking met een aantal professionals o.a. foodblogger Be-Gusto en journalist Alain Coninx. De klassevolle gids bespreekt elke bistro of brasserie gedetailleerd en een foto begeleidt het geheel. Ons kon het verleiden tot de aanschaf van een Groupondeal voor Bistro De Eetkamer in Sint-Niklaas. Momenteel nog tot 00u deze avond beschikbaar aan
€ 59,99/2 personen voor een 5-gangen verrassingsmenu. Deze bistro springt ons al even in het oog. Gewapend met de uitstekende beschrijving in ‘Bistronomie’ en een deal om ‘u’ tegen te zeggen, nemen we binnenkort de proef op de som.
Bistronomie is ook online te raadplegen of te verkrijgen in de boekhandel.

Prijs voor de gids: 9,95€ + verzendkosten 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!