Lekker bij bv: hamburgers of een slaatje!

  • 1 ajuin
  • zelfrijzende bloem
  • zout
  • arachideolie
  1. Pel de ajuin en snijd in kleinere stukjes.
  2. Kruid wat bloem met zout.
  3. Haal de ajuin door de bloem, verwijder de overtollige bloem (gebruik een zeefje)
  4. Doe een bodem arachideolie in een pan zodoende de ajuin juist onder staat.
  5. Bak de ajuin goudbruin, draai de ajuin een paar keer voorzichtig om.
  6. Haal de ajuin uit de pan met een schuimspaan en laat uitlekken op keukenpapier.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!