• bokaal schorseneren 540 g (320g uitgelekt)
  • 25 g goede boter
  • 25 g bloem
  • melk
  • zout en peper, nootmuskaat
  • citroen
  1. Giet de schorseneren in een vergiet.
  2. Laat de boter smelten en meng er de bloem onder.
  3. Laat even drogen op een laag vuur zonder kleuren.
  4. Meng er 300 à 400 ml melk onder en breng al roerend met een klopper aan de kook.
  5. Is de saus nog te dik?
  6. Voeg er dan eventueel nog wat melk bij.
  7. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
  8. Pers er wat citroensap bij naar smaak.
  9. Meng er de schorseneren onder.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!