We zijn enkele dagen aan zee. Vandaag vertrokken. Eerst 50 km moeten terug rijden (sleutel vergeten). Deze avond vlug dit receptje klaargemaakt.

Voor 4 personen:

  • 500 g pasta naar keuze
  • 200 g gezouten spekblokjes
  • 400 ml room
  • ca.1 koffielepel tomatenpuree
  • groene Tabasco (de mildere versie)
  • 1 ajuin (versnipperd)
  • peper en zout
  • olijfolie
  1. Fruit de ajuin een 10-tal minuten in een scheutje olijfolie.
  2. Voeg het spek toe en bak.
  3. Voeg de tomatenpuree toe en laat even zachtjes meebakken.
  4. Giet er de room en enkele druppeltjes Tabasco bij.
  5. Breng de saus aan de kook zodoende ze bindt.
  6. Breng indien nodig op smaak met peper en zout.
  7. Kook ondertussen de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  8. Serveer de pasta met de saus.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!