• 400 ml vers appelsiensap
  • 4 eetlepels Heinz tomatenketchup
  • 2 zakjes Roast Red Pork Seasoning Mix verkrijgbaar bij de Sun-Wah (in één verpakking zitten twee zakjes)
  • 1200 g ribbetjes
  • vleeskruiden mengeling (bv: Topaz – Colruyt)
  1. Doe appelsiensap, tomatenketchup, Roast Red Pork Seasoning Mix in een grote kom, en meng met een garde goed door mekaar.
  2. Leg de ribbetjes in de marinade en laat een nacht in de koelkast marineren.
  3. Neem de ribbetjes uit de marinade en kruid ze aan beide kanten met de vleeskruiden naar smaak.
  4. Bak de ribbetjes in een voorverwarmde oven van 180° in ca. 40 minuten, draai een aantal keer om en let op dat ze niet verbranden.
  5. Je kan de ribbetjes vlak voor het serveren nog wat insmeren met wat zoetzure saus (bv: Shiwa zoetzure saus Colruyt)

Alternatief Recept: Gemarineerde ribbetjes

      Mis onze nieuwsbrief niet!

      Mis onze nieuwsbrief niet!

      Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

      U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

      Pin It on Pinterest

      Delen

      Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

      Delen

      Deel dit bericht met je vrienden!