Voor 2 personen:

  • 300 g verse spinazie
  • goede boter
  • peper, zout en nootmuskaat
  1. Trek indien nodig de middennerf uit het spinazieblad.
  2. Spoel de spinazie grondig en laat uitlekken in een vergiet.
  3. Laat een klontje boter (zonder kleuren) smelten in een kookpot.
  4. Voeg de spinazie toe, kruid met peper, zout en nootmuskaat.
  5. Laat de spinazie onder voortdurend roeren slinken.

Wij hebben deze spinazie vandaag gegeten met zachte currysaus, rijst en gebakken kabeljauwhaasje.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!