Voor 3 personen:

  • 3 aardappelen (gemiddelde grote)
  • 400 g spruitjes
  • room
  • melk
  • knorr aromat
  • peper en zout
  1. Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken.
  2. Kuis de spruitjes.
  3. Kook de aardappelen in gezouten water in ca. 15 minuten gaar.
  4. Haal ze uit het kookwater met een schuimspaan.
  5. Doe nu de spruitjes in het kookwater en kook ze in ca. 12 minuten gaar.
  6. Giet de spruitjes af en voeg ze bij de aardappelen.
  7. Voeg een scheut room en melk toe, kruid met peper, aromat en zout.
  8. Plet met een aardappelstamper.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!