Voor 3 personen:

  • 30 g echte boter
  • 30 g bloem
  • 400 ml melk
  • 100 gr abdijkaas in kleinere stukjes gesneden (Aldi)
  • Knorr Aromat
  • snuifje foelie
  • een handvol diepvries erwtjes
  • peper v/molen
  • zout
  1. Laat de erwtjes 3 minuten koken in gezouten water.
  2. Verfris onmiddellijk onder koud stromend water.
  3. Smelt de boter zonder kleuren, meng er de bloem onder.
  4. Giet er de koude melk bij, kruid met foelie, peper v/molen, zout en aromat.
  5. Breng al roerend met een klopper aan de kook zodoende de saus indikt.
  6. Meng er de kaas onder en laat al roerend smelten.
  7. Snijd de ham in blokjes en meng samen met de erwtjes onder de saus.
  8. Serveer met pasta.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!