De notenmengeling heb ik gekocht in de Colruyt:
“Appel-en notenmengeling met kaneel” van het merk Besana.
Je kan uiteraard de vulling vervangen door bv: cranberry’s, chocoladedruppels, gekonfijte kersen, noten…

  • 270 g zelfrijzende kwaliteitsbloem (Imprial)
  • 120 ml arachideolie
  • 2 eieren
  • paar druppeltjes vanille-aroma
  • 240 ml melk
  • 150 g suiker
  • 100 g appel-en notenmengeling met kaneel
  1. Verwarm de oven voor op 190° C
  2. Liefst geen hetelucht-oven, maar zet de oven op de klassieke stand.
  3. Meng de melk met de olie, suiker, eieren en vanille-aroma.
  4. Meng er met een spatel de bloem door.
  5. Als je teveel klonters hebt, giet het deeg dan door een puntzeef.
  6. Hak het notenmengsel wat fijner en meng het door het deeg.
  7. Doe het deeg in muffinvormpjes en bak af in ca. 20 minuten.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!