• 250 g gehakt
  • 1/2 wortel
  • 1/4 courgette
  • 5 grote champignons
  • 1 ajuin
  • 1/2 rode en groen paprika
  • tomatenpasta 500 ml
  • 1 blikje tomatenpuree
  • scheutje tabasco en worcestersaus
  • 1 bouillonblokje (vlees)
  • 5 verse basilicumblaadjes
  • snuifje gedroogde oregano
  • eetlepel paprikapoeder
  • 1 teentje look
  • olijfolie
  1. Kuis de groenten en snijd in kleine blokjes.
  2. Stoof de groenten en de look aan in olijfolie (zonder kleuren).
  3. Bak het gehakt rul.
  4. Doe de groenten en het gehakt in een kookpot.
  5. Voeg tomatenpasta, tomatenpuree, tabasco, worcestersaus, basilicum, oregano, paprikapoeder en bouillonblokje toe.
  6. Laat 15 minuten zachtjes pruttelen.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!