De pasta (gnocchi) is niet op basis van aardappelen maar op basis van bloem.

Voorgerecht of hoofdgerecht voor 2 personen :

  • 1 tomaat
  • 1 groene paprika
  • 1/4 komkommer
  • een aantal gemarineerde olijven in look
  • 80 g gnocchi (pasta niet op basis van aardappelen)
  • olijfolie
  • 150 g feta
  • peper en zout
  • wijnazijn
  • oregano
  1. Kook de pasta beetgaar in ruim gezouten water.
  2. Verfris onder koud stromend water.
  3. Was de tomaat en snij in partjes.
  4. De paprika halveren, zaadjes verwijderen, spoelen onder de kraan en in dunne reepje snijden.
  5. Schil de komkommer en snij in fijne schijfjes.
  6. Doe de groenten in een kom en breng op smaak met olijfolie, wijnazijn, oregano, peper en zout.
  7. Doe de groenten in een diep bord.
  8. Snij de feta in blokjes en verdeel over de groenten.
  9. Werk af met wat olijven.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!