Schil de aardappelen en snijd in flinterdunne schijfjes.
Snijd of hak de kruiden fijn.
Smelt wat goede boter.
Neem een ovenschaal en strijk in met boter.
Schik er een laag aardappelen in en bestrijk met boter.
Kruid met peper en zout en strooi er wat van de kruiden over.
Leg nu telkens een nieuwe laag aardappelen, bestrijk elke laag met boter en strooi er kruiden over.
Kruid met peper en zout.
Hou wat kruiden over voor de afwerking.
Dek de schotel af met aluminiumfolie en laat 90 minuten in een oven garen van 200° C.
Is de bovenste laag niet mooi gebruind?
Laat dan nog even kleuren onder de grill.
Werk af met gehakte kruiden.
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok