• 600 g aardappelen
  • 4 sjalotten
  • 150 ml bouillon (kip)
  • 100 ml melk
  • goede boter
  • peper en zout
  1. Schil de aardappelen en snijd ze in schijfjes.
  2. Pel de ajuin en snijd in ringen.
  3. Schik de aardappelen en de ajuin in lagen in een vuurvaste schotel.
  4. Meng de melk en de bouillon.
  5. Kruid met peper en zout.
  6. Giet de melk over de aardappelen. 
  7. Verdeel er een paar stukjes goede boter over.
  8. Dek de schotel af met aluminiumfolie en zet 30 minuten in een voorverwarmde oven van 185°C.
  9. Verwijder de folie en laat nog 30 minuten bakken op 185°C.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!