Ik heb pecorino gebruikt in deze pesto. Pecorino is een harde italiaanse gekookte kaas van schapenmelk. Hij trekt op parmezaan en hetzelfde in gebruik.

  • 500 krielaardappelen
  • 10 g basilicum
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 35 g gemalen Pecorino Romana of eventueel parmezaan
  • 1 teentje look
  • zout en peper
  1. Mix de basilicum met de pijnboompitten en look.
  2. Giet er in een straaltje de olijfolie bij.
  3. Kruid met zout en peper en meng er de gemalen pecorino onder.
  4. Kook de krieltjes in ca. 10 minuten gaar in gezouten water.
  5. Giet de aardappelen af.
  6. Meng er de pesto onder.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!