Laat ca 10 minuten koken in water met zout en 1/4 bouillonblokje.
De aardappel moet gaar zijn maar niet plat.
Giet af in een vergiet en laat volledig afkoelen.
Kook de eieren in 10 minuten en koel onmiddellijk af in ijskoud water.
Pel en versnipper de ajuin.
Kuis de radijsjes en snij in blokjes.
Meng de yoghurt met de mayonaise.
Kruid met peper, zout en een snuifje tijm.
Pel de eieren en snij in stukjes.
Meng de aardappel met de radijsjes, ajuin en ei.
Meng er de mayonaise onder.
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok