Voor 2 personen:

  • 6 alaska polak filets
  • bloem
  • 1 citroen
  • boter
  • olijfolie
  • 3 koffielepels kappertjes
  • olijfolie
  1. Snijd de schil van de citroen (maar niet het wit) en snijd in fijne sliertjes.
  2. Pers de citroen uit.
  3. Breng de bloem op smaak met peper en zout.
  4. Spoel de filets even af en dep ze droog met keukenpapier.
  5. Haal de filets door de bloem en klop er de overtollige bloem af.
  6. Doe een klontje boter in een pan en bak de vis aan beide kanten.
  7. Haal de vis uit de pan en houd warm.
  8. Giet het bakvet weg .
  9. doe het citroensap en de zeste (citroen sliertjes) in de pan en roer de bakresten los.
  10. Voeg een scheutje olijfolie en de kappertjes toe en warm nog even goed door.
  11. Giet de saus over de vis en dien op.

Lekker met natuuraardappelen.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!