Met de feestdagen voor de deur gaan we allemaal druk aan de slag met voorbereiden: cadeautjes, outfits en natuurlijk moet er ook eten én drinken voorzien worden.

Vaak is het voor zwangere vrouwen, ‘bob’ en zij die zonder hoofdpijn willen wakker worden een hele zoektocht naar ‘What to drink, when you’re not drinking’. Voor wie dit jaar non-alcoholisch en toch fancy wil feesten, is er Seedlip. Het Engelse merk biedt drie verschillende non-alcoholische spirits aan die perfect gemixt kunnen worden tot booze-free cocktails met pit, smaak en standing.

Het Engelse merk biedt drie verschillende non-alcoholische spirits aan die perfect gemixt kunnen worden tot booze-free cocktails met pit, smaak en standing.

Onder de drie verschillende smaken, vindt ieder wat wils:

Seedlip Garden 108 bevat de essentie van het Engelse platteland, met geraffineerde topnoten van met de hand geplukte erwten en hooi uit de familieboerderij van de oprichter, en met een complex kruidig basiskarakter van groene munt, rozemarijn en tijm. 

Seedlip Spice 94 is aromatisch, met erg kruidige (pimentbessen en kardemom) en citrustopnoten (citroen- en pompelmoesschil) en een bitter van hoogwaardige schors (eik en cascarilla).

Seedlip Grove 42 zet de sinaasappel centraal en bestaat uit een smakenpalet van zure sinaasappel (pomerans), mandarijn, bloedsinaasappel, citroengras, gember en citroen. 

Teatime Cooler

Seedlip Garden 108: 50ml
Ijskoude groene thee: 100ml
Rabarber siroop: 10ml

Serveer in een whiskey glas

TEATIME-COOLER
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!