Amandelkoekjes we hebben ze al gehad, maar deze zijn toch net iets anders.

  • 200 g zelfrijzende kwaliteit bloem (Imperial)
  • 100 g amandelpoeder
  • mespuntje kaneel
  • 130 g goede boter
  • 2 eieren
  • 200 g kristalsuiker
  1. Laat de boter zacht worden (zet ze eventueel ca. 30 sec. in de microgolfoven)
  2. Meng al de ingrediënten tot een soepel deeg.
  3. Rol het deeg op tot een diameter van ca. 6 cm.
  4. Laat een nacht in de koelkast rusten.
  5. Snijd de rol in schijfjes van ca. 1cm en schik ze op een bakplaat met bakpapier.
  6. Bak de koekjes af in een voorverwarmde oven van 180°C in ca. 15 minuten.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!