voor 6 glaasjes:

  • 200 g gerookte zalm
  • 10 cl room
  • 100 g plattekaas (kwark, verse kaas)
  • gedroogde dille
  • 1/2 koffielepel gehakte en gedroogde peterselie
  • peper v/d molen
  • zout of Herbamare Original kruiden
  • gerookte zalm
  • 1 koffielepel versnipperde lente-ajuin
  1. Klop de room op.
  2. Meng de peterselie en een snuifje gedroogde dille onder de plattekaas.
  3. Breng op smaak met Herbamare kruiden of zout en peper v/d molen.
  4. Meng de room onder de plattekaas.
  5. Verdeel de kruidenkaas over 6 aperitiefglaasjes.
  6. Snijd de zalm in blokjes en meng er de lente-ajuin onder.
  7. Verdeel de zalm over de glaasjes.
  8. Laat een uurtje rusten in de koelkast.
    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!