voor ca. 15 saté’s (mini):

    • 500 g uitgebeende kippenboutjes (momenteel verkrijgbaar bij Lidl)
    • kipkruiden
    • sambal
    • lookpoeder
    • olijfolie 
    • 15 kleine satéstokjes
    1. Snijd de kip in kleine stukjes en kruid met kipkruiden, lookpoeder en sambal.
    2. Meng er een scheutje olijfolie onder.
    3. Rijg het vlees aan de stokjes.
    4. Bak de saté’s juist gaar.
    5. Bewaar in de koelkast.
    6. Als je de saté’s gaat serveren: warm ze een 10-tal minuten op in een oven van 180°C.
    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Mis onze nieuwsbrief niet!

    Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

    U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

    Pin It on Pinterest

    Delen

    Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

    Delen

    Deel dit bericht met je vrienden!