Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal, droog met keukenpapier.
Droog de vis en snijd in kleiner stukken.
Pureer de prei, gember, vis en scampi’s.
Meng er 1 eiwit, sherry en maïzena onder.
Breng op smaak met lichte sojasaus.
Laat 15 minuten afgedekt rusten in de koelkast.
Draai er balletjes van.
Haal de balletjes door de bloem, door het losgeklopt eiwit en door het pankomeel.
Frituur in ca. 3 minuten op 180°C.
Serveer met zoetzure dipsaus.
Mis onze nieuwsbrief niet!
Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!
U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!
Pin It on Pinterest
Delen
Deel dit recept (bericht) met je vrienden!
Delen
Deel dit bericht met je vrienden!
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.Ok