Apero National

Vrouwen  worden  verwend  tijdens de Apero National op 7 maart

Vrouwen lusten wel degelijk een lekker biertje, al hebben ze nog niet allemaal hun favoriete smaak ontdekt. Tijdens de Apero National op 7 maart – niet toevallig dan, 8 maart is het immers internationale vrouwendag – krijgen ze daartoe de kans want dan trakteren de horecazaken elke vrouw op een biertje dat past bij haar smaak. De handige smaakwijzer helpt om haar persoonlijke biervoorkeur te ontdekken.

Gratis biertje volgens ieders smaak

Aan de vooravond van vrouwendag (traditioneel op 8 maart) trakteren tal van horecazaken in heel het land elke vrouw op een Belgisch biertje. Op zaterdag 7 maart tussen 18u30 en 19u30 houden ze samen een Apero National, een heel Belgische manier om iets te vieren. En het zal niet zomaar een biertje zijn maar eentje volgens ieders smaak.  Zoet, bitter, fris zuur, fruitig of iets er tussenin. Mannen zijn uiteraard ook welkom.

Apero_National

Smaakwijzer

De Belgische bieren staan bekend om hun diversiteit aan smaken. Om je te helpen jouw voorkeur te ontdekken, is er de smaakwijzer. Deze handige schijf vertaalt smaakvoorkeuren naar types van bieren. Enkele voorbeelden om dit te illustreren: Hou je van zoet zoals chocolade, dan ben je wellicht wel te vinden voor een bruin bier. Wie van bitter houdt, weet een pilsbier wel te smaken. Wie van zoet houdt met een bittere toets, bijvoorbeeld van kruidige koekjes, kan een amberbier wel waarderen. Ontdek alle verschillende smaken en types van de smaakwijzer via www.fieroponsbier.be/aperonational.

Je vindt de deelnemende cafés op www.fieroponsbier.be/aperonational (het aantal inschrijvingen neemt dagelijks toe). Je herkent ze aan de deursticker en de campagneaffiche. Uiteraard hebben ze ook flink wat smaakwijzers in voorraad, waarmee jij snel jouw smaakvoorkeur kan ontdekken.

 

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!