Dinsdag opende de 5de Wok Dynasty zijn deuren. Naast Keerbergen, Heverlee, Aartselaar, St. Martens-Latem is het de beurt aan Overijse, vlakbij de afrit Jezus-Eik op de E411.
Meersmaak was te gast bij de opening en genoot van een uitgebreid buffet Aziatische gastronomie. Zo kan je de keuken gerust noemen.

We vatten aan met een rijkelijk bedekte schotel dagverse sushi, vervolgens schuiven we aan voor het buffet voorgerechten met keuze uit soep, dim sum, oesters, kipsaté’s,…
De eigenaar nodigt zowat heel Overijse uit. Gul van hem maar gezien mond-tot-mondreclame het halve werk doet, zeker niet verkeerd. Jammer voor ons omdat we niet kunnen proeven van al dat lekkers. We beperken ons tot een soepje en een kipsaté of twee en proeven alleszins de kookkunsten van de chef. Eenvoudig maar lekker!
Daarna kom je tot de kern van de zaak, het wokken. Vooraf kies je je vlees, vis, gevogelte en saus. Enkele teppanyaki-koks bakken vervolgens met het nodige spektakel je hoofdmaaltijd. Voordeel is het concept ‘à volonté’. Je kan naar hartelust meermaals aanschuiven.
Vaak vind ik het dessert in een Aziatisch restaurant zwakjes. Hier wederom een dessertenbuffet à volonté: ijs, chocoladefondue, tiramisu, chocolademousse,…Een pluspunt.
De wijnkaart is uitgebreid en betaalbaar.
Het interieur is trendy en gezellig. Grote schilderijen luisteren het geheel op. De capaciteit van de 2 verdiepingen (gelijkvloers en 1ste verdiep) is groot te noemen.
Voor de kinderen is op -1 een knusse speelruimte ingericht.
Makkelijk bereikbaar, goede parkeermogelijkheden (gratis 80 parkeerplaatsen) en ideaal om met een groot gezelschap, kinderen inclusief, de voeten onder tafel te schuiven.

Meer informatie

Wok Dynasty Overijse
Brusselsesteenweg 554
3090 Overijse
www.wokdynasty.be

 
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!