• 150 g chinese noedels of eiermie
  • 1/2 gele paprika (gekuist, in kleinere stukjes gesneden)
  • 200 g kalkoenfilet
  • 1/2 versnipperde ajuin
  • stukje selder en preiwit (gekuist, in kleinere stukjes gesneden)
  • 2 eetlepels lichte sojasaus
  • 2 cm gember (geschild en in zeer kleine blokjes gesneden)
  • 2 eieren
  • arachideolie
  • versnipperde pijpajuin (voor garnituur)
  1. Kook de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Als het lange noedels zijn, breek ze dan in drie.
  3. Giet de noedels af in een vergiet en verfris onmiddellijk onder koud stromend water.
  4. Meng een paar druppels geroosterde sesamolie en een klein scheutje arachideolie onder de noedels om het kleven te voorkomen.
  5. Kluts de 2 eieren en bak er een omelet mee (bak aan beide zijden).
  6. Laat afkoelen, rol er een pannenkoek van en snijd in reepjes van 1 cm.
  7. Snijd de kalkoen in reepjes.
  8. Doe een scheutje arachideolie in een wok of pan en roerbak de reepjes kalkoen.
  9. Kruid met peper een zout.
  10. Voeg de prei, selder, paprika, ajuin en gember toe en roerbak 3 minuten mee.
  11. Giet er de lichte sojasaus bij.
  12. Meng er de noedels en reepjes ei onder.
  13. Garneer met de pijpajuin.
  14. Serveer eventueel met een spiegeleitje.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!