Barbecook Otto

Inspiratie uit het hoge Noorden

In sommige landen wordt van oudsher meer voeding gerookt dan in andere. In het hoge Noorden bijvoorbeeld was en is het nog altijd een favoriete bewaarmethode. Op het platteland of in vakantiehuisjes is een rookoven er even standaard als een paar sneeuwlaarzen.

Elektrisch roken? Supereenvoudig en snel

Barbecook Otto, een elektrische rookoven, maakt rookgerechten bereiden extreem eenvoudig. Plaats de houtsnippers in de lade, leg je ingrediënten op het rooster met druiplade en stop de stekker in het stopcontact. Afhankelijk van de proporties van je bereiding is je inhoud binnen het uur klaar. Met een elektrische thermometer ben je zeker dat je voeding gaar is. Let wel: je kunt het toestel alleen buiten gebruiken.

Zalm roken

Experimenteren maar!

Barbecook Otto nodigt je graag uit tot experimenteren. Waar je bij het roken met houtskool al snel enkele uren of dagen in de weer bent, weet je met de elektrische oven behoorlijk snel of je experiment je stoutste smaakverwachtingen overtreft of niet. Barbecook Otto is dan ook het ultieme cadeau voor elke avontuurlijke foodie. Even aanzetten vlak voor de gasten komen en smullen maar van al dat gerookte lekkers.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!