Plots is het zomer. Kantoren en woonkamers worden broeierig heet. Wie in de stad woont, droomt nu van een mooi huis op het platteland, met een tuin waar de barbecue altijd paraat staat. Berg die droom maar op: ook in de stad kan je perfect barbecueën, met de elektrische barbecue Q1400 van Weber. Zelfs het kleinste terras volstaat om jezelf en je vrienden culinair te verwennen met je grillkunsten.
Als je een beetje meer plaats hebt, kan je ook de Q2400 kiezen – die heeft een kookoppervlak dat meer dan de helft groter is dan dat van de Q1400, zodat je nog meer vrienden kan uitnodigen.

Er zit verrassend veel power in deze elektrische barbecues. Het porselein geëmailleerd gietijzeren grillrooster en de grote warmtespiraal (dat 2,2 kW aflevert!) zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling en een perfect grillresultaat.  Barbecueën was nog nooit zo gemakkelijk: stekker in het stopcontact, een draai aan de knop, ingrediënten uit de koelkast halen en je kan beginnen.

(Bericht aan de houtskoolpuristen: bij blinde tests is gebleken dat mensen het verschil niet proefden tussen producten die waren bereid op houtskool-, gas- of elektrische barbecues).

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!