Inductiekookplaat FlexInduction met TwistPad®

NEFF lanceert de nieuwste 80 cm brede inductiekookplaat FlexInduction met TwistPad® Fire-bediening. Naast de verticaal uitbreidbare inductiekookzones biedt de kookplaat een royale horizontaal uitbreidbare inductiekookzone voor grote en buitenmaatse potten en pannen. Het is de TwistPad® Fire-bediening waarmee deze nieuwe FlexInduction-kookplaat het verschilt maakt in vergelijking met andere inductiekookplaten. TwistPad® Fire is een magneetknop met een inox rand die rood oplicht zodra de knop in gebruik is. Met de magneetknop bedien je alle inductiekookzones en regel je de verschillende instellingen van het vermogen. Door de TwistPad® Fire in de richting van de gekozen inductiekookzone te schuiven, activeer je de zone in kwestie. Door de magneetknop naar links of rechts te draaien, regel je het gewenste vermogen. Dat de inductiekookplaat enkel functioneert wanneer de magneetknop op de juiste plaats staat, maakt het extra (kind)veilig. Doordat de Twistpad® Fire niet vastzit op de inductiekookplaat is de schoonmaak snel geklaard. Na het wegnemen van de magneetknop blijft immers enkel een glad vitrokeramisch oppervlak over.

 

Inductiekookplaat FlexInduction met TwistPad
Inductiekookplaat FlexInduction met TwistPad
Inductiekookplaat FlexInduction met TwistPad

DISTINTA

Koper mag dan al doen denken aan grootmoeders potten en pannen, de kleur vindt vlotjes de weg naar hedendaagse interieurs. Koperkleur doet het goed in elke ruimte, ook in de keuken. Dat bewijst De’Longhi met de gloednieuwe ontbijtserie DISTINTA in mat koper.
De reeks omvat een waterkoker, een broodrooster, een klassieke koffiezet, een espresso-apparaat en een melkopschuimer. Kortom, alles om de dag goed te beginnen met een smakelijk ontbijt, en een lekkere kop koffie, thee of heerlijk opgeschuimde (chocolade)melk.
Nu al op zoek naar leuke eindejaarsgeschenken? Dan is DISTINTA een warme aanrader.

DISTINTA
DISTINTA

FlexInduction Plus

Op Batibouw 2016 lanceert Siemens de gloednieuwe inductiekookplaat flexInduction Plus die standaard uitgerust is met Home Connect. Deze futureproof Siemens-technologie maakt gebruik van de bestaande draadloos internetmodem bij je thuis om de inductiekookplaat vanop afstand via smartphone of tablet te bedienen.
Daarnaast biedt de 80 cm brede inductiekookplaat een verhoogde flexibiliteit voor buitenmaatse kookpotten en brengt ze de mogelijkheden van de professionele keuken binnen in de thuiskeuken.

Siemens inductiekookplaat flexInduction Plus
Siemens inductiekookplaat flexInduction Plus

Miele CM7

Maar liefst 16 koffie- en 4 theevariaties: de CM7 vrijstaande koffiemachines spelen het allemaal klaar. Met One Touch for Two serveer je twee koffies tegelijkertijd en als je bezoek over de vloer krijgt, gebruik je de bijgeleverde koffie- en theekan om tot 8 koppen tegelijkertijd te zetten.

Het uitneembare maalsysteem voor koffiebonen en het reinigingssysteem voor de melkleiding verzekert een optimale hygiëne. Bovendien ontkalkt de CM7500 zichzelf ‘s nachts dankzij een patroon dat een jaar dienst doet. Zowel de CM7300 als de CM7500 zijn verkrijgbaar in obsidiaan zwart en briljant wit.

Miele CM7

Miele K 20.000 koelkast – Blackboard Edition

De koelkast als cool communicatiecentrum.

Dankzij de vrijstaande koel-diepvriescombinaties in ‘blackboard’ edition laat je voortaan winkellijstjes, allerlei afspraken en lieve kattebelletjes in krijt achter op dé blikvanger in je keuken. Bovendien leveren deze toestellen zonder zichtbare handvaten (dankzij het Click2open systeem) superprestaties, terwijl ze met hun A+++-label bijzonder energiezuinig zijn.

Extra cool: de CompactCase lades om kleine items in op te bergen, de individueel verplaatsbare FlexiLight glasplaatverlichting en de DailyFresh en de PerfectFresh functies waarmee ingrediënten langer bewaren

Miele K 20.000 koelkast
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!