Ik had het voorrecht in het najaar 2016 Portugal beter te leren kennen. Ik bezocht Cascais, Alentejo en Madeira. De combinatie van het prachtige weer, het landschap, de mensen, de accommodaties en de keuken maken van Portugal een unieke vakantiebestemming. Daarom besluiten we in de zomer 2017 met het gezin terug te keren om enkele van die fantastische regio’s opnieuw te bezoeken. We landen in Lissabon om dan meteen in Batalha boven Lissabon te gaan logeren.

De twee volgende nachten zullen we in de Algarve (Ferragudo) verblijven in B&B Rio Arade Manor House. Deze streek bezocht ik nog niet maar de foto’s spreken al boekdelen.

Rio Arade Manor House
De B&B is gevestigd in een 18de eeuws herenhuis in een schilderachtig dorpje op 10 minuten van Portimao en op 45 minuten rijden van de luchthaven van Faro. Deze kleine maar sfeervolle B&B biedt 9 kamers voorzien van airconditioning, minibar, badkamer met haardroger. Het verblijf heeft bovendien familiekamers, een grote tuin en buitenzwembad.
B&B Rio Arade Manor House
In de omgeving zijn mogelijkheden om te wandelen, te fietsen, te golfen, steden te bezoeken, restaurants te bezoeken en de Algarve verder te ontdekken. Wij kunnen haast niet wachten. De foto’s hebben we voorlopig van de website gehaald maar na ons bezoek volgen er ongetwijfeld eigen beelden en indrukken.
B&B Rio Arade Manor House
p

Rio Arade Manor House
Rua D.Joao II No 33
8400-092 Ferragudo
Portugal
Tel. 00 351 282 423 202
E-mail
Website

Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!