Royaal voor 4 personen:

  • 4 paprika’s in blokjes (rood, geel, oranje, groen)
  • 2 ajuinen versnipperd
  • 1 teentje look fijn gesnedden
  • ca. 300 ml water
  • 2 blikken gepelde tomaten in blokjes
  • 100 g ketchup
  • 250 g Parijse champignons in 4 gesneden
  • scheutje worcestersaus 
  • paar druppeltjes tabasco
  • 2 koffielepels Sweet Heat BBQ kruiden  (kruidenmix van Santa Maria verkrijgbaar o.a. bij Delhaize) 
  • 1 blokje kippenbouillon
  • olijfolie
  • 1 koffielepel maizena opgelost in een klein beetje water.
  1. Doe een scheutje olijfolie in een pot en stoof de paprika, look en ajuin aan.
  2. Giet er de gepelde tomaten, ketchup en water bij.
  3. kruid met de tabasco en worcestersaus.
  4. Laat 15 minuten pruttelen.
  5. Voeg de champignons, kippenbouillon en Sweet Heat BBQ kruiden toe.
  6. Laat 5 minuten pruttelen.
  7. Bind met de maizena
  8. Kruid eventueel nog wat bij met zout.
  9. Laat nog eventjes doorkoken.
Mis onze nieuwsbrief niet!

Mis onze nieuwsbrief niet!

Ontdek maandelijks onze nieuwste recepten, nieuwtjes, reviews en travel posts!

U heeft zich ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Pin It on Pinterest

Delen

Deel dit recept (bericht) met je vrienden!

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!